Novalash Ögonfransförlängning

Våra ögon används dagligen i våra ansiktsuttryck och är därför en viktig del i våra ansiktsdrag. Nu är det möjligt för dig att prova på Hollywood-stjärnornas hemliga trick som sparar tid och ger perfekt stylade fransar varje dag.
NovaLash gör det möjligt för kunder att vara med om något som aldrig varit tillgängligt förrän nu; semi-permanent och individuella fransförlängningar. Medan det finns andra liknande produkter på marknaden som erbjuder temporära effekter, kan vår ”individuella” ögonfransförlängningsteknik vara upp till två månader när den är applicerad korrekt.
NovaLash-teamet söker världen över för de bästa tillgängliga produkterna till vår fransförlängningspaket. Vår research team koncentrerar sig inte enbart på att utveckla nya produkter, utan också på att förbättra de redan existerande.
Långa glänsande syntetiska fransförlängningar från NovaLash kommer i olika längder, varierande från 6 till 14mm. Våra fransar efterliknar den naturliga fransens utformning och böjning. Genom den unika tillverkningsmetoden försäkrar de enastående glans igenom hela fransen. Vår produkt kommer inte att tynga ner dina naturliga fransar eller orsaka att de faller av i förtid. Till skillnad från mascara kommer NovaLash förlängningar inte att klumpa sig, kladda eller orsaka allergier. Detta gör det möjligt för dig att simma, surfa eller sola utan att oroa dig för att förlora din fantastiska nya look!
Novalash erbjuder både kurser och material till stylister i hela Sverige. Läs mer om ögonfransförlängning på www.novalash.se

Besök Novalash Ögonfransförlängning >.>

Inlagd av Tung Bui Quy.

Kategori: Skönhet & Mode